Spoštovani starši,

v letošnjem šolskem letu Sklad OŠ Trzin organizira dobrodelno prireditev z naslovom ZAME, ZATE, ZA NAS, ki bo zaradi ukrepov proti širjenju korona virusa potekala na daljavo v obliki filma.

Video se bo snemal v novembru 2021 na OŠ Trzin. Posnetek si boste lahko ogledali od vključno 21. 12. 2021 dalje le učenci, starši in zaposleni OŠ Trzin z uporabniškim imenom in geslom (ki se uporablja za vstop v program Teams). Posnetek ne bo dostopen vsej širši javnosti. Ko si boste posnetek ogledali, lahko donirate svoj prispevek na OŠ Trzin, Mengeška cesta/b, na TRR: SI56 0138 6603 0684 860. Pri sklicu je dobro napisati referenco (00 291 600), da bo računovodstvo lahko pravilno evidentiralo vaš prispevek. Namen plačila napišite: ZAME, ZATE, ZA NAS 2021.

V kolikor se strinjate, da Vaš otrok sodeluje na pripravah in snemanju, Vas prosimo, da izpolnite PISNO soglasje, ki so ga učenci dobili v šoli.

S soglasjem boste pripomogli, da bo lahko šolski sklad še naprej pomagal učencem iz socialno šibkejših družin pri financiranju šolskih taborov, ekskurzij, tečajev in nakupu nadstandardne opreme (Orffovi inštrumenti, didaktične igrače, tekaška oprema, žoge, angleške knjige …).

 

V sodelovanju je moč.

 

Lep pozdrav

 

Petra Mauko, predsednica Sklada OŠ Trzin, l. r.         Matejka Chvatal, ravnateljica OŠ Trzin, l. r.